آغاز شستشو و بوجاری تخم نوغان تولید سال 1402 در کارگاه مرکزی رشت

: 1640

عملیات شستشو و بوجاری تخم نوغان های تولیدی سال جاری به منظور استحصال تخم نوغان مرغوب و سالم و عاری از هرگونه آلودگی به بیماری در کارگاه مرکزی رشت جهت جعبه زنی و توزیع در سال 1403

در فصل پاییز بویژه اواسط فصل که درجه حرارت به کمتر از 15 درجه سانتیگراد نزول می کند زمان مناسبی برای شستشو ، بوجاری و جداسازی تخم های چسبیده به بستر های آغشته به نشاسته در مرحله تخم ریزی پروانه ها است . تخم های سالم پس از جدا سازی از کاغذ بستر تولید در مراحل مختلف شستشو از تخم های پوچ ، بدون نطفه جداسازی و تفکیک می گردد سپس با دستگاه سانتریفوژ آب گیری و در نهایت تخم نوغان های سالم در محیط بدون نور در درجه حرارت 10 تا 15 درجه سانتیگراد با فن کاملاً خشک می گردند .

در ادامه تخم نوغان های سالم استحصالی در محلول فرمالین 2 در صد بمدت 10 دقیقه غوطه ور و ضد عفونی و پس از شستشو و خشک کردن ، مجدداً مورد آزمایشات میکروسکوپی قرار می گیرد تا تخم نوغان های سالم و بارور و بدور از هرگونه بیماری و آلودگی جهت عرضه به نوغانداران ، جعبه زنی و آماده توزیع در سراسر کشور شود

منبع : روابط عمومی

نویسنده : واحد روابط عمومی - پورزاهد

برچسب ها : شرکت سهامی کشاورزی و دامپروری سفیدرود

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است